Personvern

Retningslinjer for personvern for pyramidion.no. Databehandler er DyreID AS. DyreID vil kun bruke ditt navn og andre opplysninger relatert til deg i overensstemmelse med personvernbeskrivelsen. Vi innhenter kun informasjon i de tilfeller det er relevant for oss. Vi vil kun oppbevare dine opplysninger så lenge vi er juridisk pålagt eller så lenge det er relevant i forhold til hensikten med innsamlingen.

Du kan besøke hjemmesiden og se gjennom uten at det avdekker personlige opplysninger. Du forblir anonym ved å gå inn på hjemmesiden, og ikke på noe tidspunkt vil vi kunne identifisere deg, med mindre du har en brukerkonto på hjemmesiden og logger deg på med brukernavn og passord.

Kontaktopplysninger

DyreID AS
Freserveien 1
0195 OSLO

post@dyreid.no

Cookies

Nettsidene pyramidion.no benytter seg av informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din PC. Denne brukes til å forenkle din bruk av vårt nettsted ved gjentakende besøk. Dyreidentitet lagrer ingen personlige data i våre informasjonskapsler og vi kan ikke spore informasjon tilbake til deg basert på innholdet i informasjonskapslene.

Vi benytter oss av informasjonskapsler som inneholder informasjon om endringer som er foretatt siden sist du besøkte vårt nettsted og oppdaterer disse. Dette betyr at du får tilgang til oppdatert informasjon, samtidig som uendret informasjon lastet raskere direkte fra din egen PC.

Hvordan slå av/på informasjonskapsler

Du kan velge om du vil akseptere informasjonskapsler eller ikke. De fleste nettlesere aksepterer disse automatisk, men du har full frihet til å endre dette ved å slå av denne funksjonaliteten helt eller delvis. Husk at bruk av våre nettsider og tjenester vil bli redusert hvis du velger å slå av bruk av informasjonskapsler.

Annen informasjon

«Annen informasjon» refererer til upersonlige data. Vi benytter oss av slik informasjon på våre nettsteder. Denne type informasjon/data inneholder besøkstidspunkt, varighet på besøkstid, nettleser typer og versjoner, operativ system og annet informasjon som ikke er relatert til den enkelte bruker. Denne informasjonen hjelper oss til å holde oversikt over hva dem som besøker oss henter av informasjon, hvilke sider de besøker og hvor lenge de oppholder seg på våre nettsider. Med bakgrunn i denne informasjonen kan vi forbedre effektiviteten og oppbyggingen av våre nettsider. DyreID registrerer all bruk av våre nettsider, ikke bare aktiviteten til våre registrerte brukere.

Vi bruker cookies for å kunne gjøre brukeropplevelsen bedre for deg